Kvinner i nettverk

Vi er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge

 

Alltid drømt om en tur til Israel?

Neste tur blir sannsynligvis i mars 2022.

Begeistret

For bare 349 kr i året får du magasinet Begeistret hjem i posten flere ganger i året. Vi er et moderne magasin for jenter og damer, men vi er noe mer. Vi er et kristent magasin som vil formidle evangeliet på en tydelig og livsnær måte. På denne måten håper vi å kunne berøre hjerter rundt omkring i de tusen hjem.

Bønn og velsignelse over Norge:

Norge, vi velsigner deg med Guds fred i dag i Jesu navn!
Vi velsigner alle barn, unge, voksne og eldre i landet med Guds fred, må den gjennomtrenge hver kropp og sjel, må den stilne alle urolige tanker og gi nytt håp.
Vi velsigner vårt land med Guds fred, må den hviler over hver bygd og by. Vi taler liv over landet, frihet fra frykt og beskyttelse i Jesu navn!
Vi ber om frihet og beskyttelse fra koronaviruset og at alle som er smittet skal bli friske.
Vi ber om Guds visdom, kraft og styrke til alle landets ledere og helsepersonell og om Guds hjelp til folket slik at de følger rådene som gis.

«Må håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft» (Rom.15,13)

Bønn i krisetid

Vi oppfordrer til å bli med i bønn og faste – la oss stå sammen og ydmyke oss, be om tilgivelse og beskyttelse for vår nasjon og vårt folk – ja for hele verden.

Vår visjon:

«Vi er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge. Gjennom arrangementer og nettverksbygging vil vi inspirere den enkelte til helhjertet tilbedelse og etterfølgelse av Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt.»

Våre konferanser

Våre misjonsprosjekter

Fra bloggen

Gud med oss!

Gud med oss!

Det er ikke alltid det jeg føler som ødelegger meg, men det jeg tenker om det jeg føler.  Det er alltid mange ulike måter å tenke på når jeg føler noe bestemt. Og jeg kan velge hvilken!» 

les mer
Koronaklemmen

Koronaklemmen

Hva med å sende en «koronaklem» til noen? Gode ord gir legedom i sjelen, sier ordspråkene. Er det noe vi kan gjøre dette året for å hjelpe hverandre gjennom denne pandemien?

les mer
Tid for Guds hvilepuls

Tid for Guds hvilepuls

Travelheten er vår største fiende og til og med nå når vi må være på lavgir sosialt, kan vi kjenne på stress og travelhet, derfor må vi ta et kvalitets valg om å leve med Guds hvilepuls på innsiden og trene på hviletid med Ham hver dag!

les mer

 

Vårt nettverk

 

Gi en gave