MISJON

ISRAEL

Kvinnekonferansen “Arise Deborah” som arrangeres av Rania Sayegh og bønnehuset HOPE i Nazareth. I 2004 opplevde hun et møte med Gud som gav henne en sterk kjærlighet til det jødiske folk og en visjon om enhet mellom arabiske kristne, messianske jøder og andre kristne fra hele verden. 

Rachel og Avner Boskey er messianske jøder som bor i Beersheva og de er ledere av Final Frontier Ministries. De har nå startet bibelskole for å utruste messianske jøder til gjennom Bibelens ord, lovsang, forbønn og profetiske gaver å evangelisere til jødene at Yeshua er Messias.

Ariel Frøytland er koordinator i stiftelsen “Lev Leman Israel” som yter hjelp til nye immigranter i Israel. Arbeidet har pågått siden 1986. Han bor i Israel, snakker hebraisk og inspirerer oss enormt med sitt engasjement blant fattige etiopiske og østeuropeiske jøder.

BE FOR ISRAEL

Bønn er det viktigste! Be for land og folk, be om fred for Jerusalem. Be for et voksende arbeid blant nye immigranter til Israel og kvinnearbeid blant jøder og arabere. Det skjer mye i den åndelige kampen i dag og det kjennes spennende og strategisk riktig å være i Israel i denne tiden.

ÅRLIG TUR

Israelerne selv sier at den beste måten å vise vår kjærlighet til land og folk på, er å komme til landet. Derfor arrangerer vi hvert år en tur hvor du kan være med. Vi besøker selvsagt mange av de kjente stedene, men det beste med vår tur er at du får treffe alle de skjønne kontaktene vi har fått i landet.

VÅRT KALL

«Når vi som nettverk kalles til å være en vokter/forbeder for Israel, oppdager man at Jerusalem er smeltet inn i dette oppdraget. Hun, Jerusalem, er en av våre favorittbyer i hele verden. Når vi er der, er det nok å bare være. Å puste inn luften hennes, velsigne henne, elske henne, å vandre i de steinete gatene, å tenke på henne – det er nok! For å høre hjerteslagene, å gråte for det som forårsaker angst og splittelse i hjertet hennes, å smile av skjønnheten, å be gjennom Guds plan for henne – det er å samarbeide med Han som en dag kommer tilbake her»

Be for Israel

  • For landet og alle som bor der, Knesset (stortinget), statsministeren, det jødiske folk og Guds plan for dem. Be om fred for Jerusalem.
  • Kvinnekonferansen “Arise Deborah”. Be om enhet mellom arabiske kristne, messianske jøder og andre kristne fra hele verden.
  • Rachel og Avner Boskey, messianske jøder som bor i Beersheva. Be for bibelskolen hvor de utruster messianske jøder til evangelisering blant sitt folk. Be om stor frimodighet og at jødene må se at Jesus «Yeshua» er Messias Guds sønn.
  • Ariel Frøytland: Han er koordinator i stiftelsen “Lev Leman Israel” som yter hjelp til nye immigranter i Israel. Velsign Ariel og arbeidet i Jesu navn til fortsatt å blomstre og høste inn mennesker for Yeshua!
  • Randa Nasrawi: Hun og mannen Mazen er arabere og pastorer i Alliance Church, den eneste kristne kirken i Gamlebyen i Jerusalem. Be om styrke, mot og kraft og velsign dem i Jesu navn.
  • Chaya Mizrachi: Hun og mannen er pastorer for en messiansk menighet i Tel Aviv. Be og velsign dem i Jesu navn med kraft, styrke, mot, glede og utholdenhet i tjenesten.

Vær med

Vi støtter kvinnekonferansene som Rania Sayegh arrangerer blant arabiske og jødiske kvinner. Vi har hatt gleden av å reise med team og tjenestegjort på flere av konferansene. Vi støtter Rachel Boskey som sammen med sin mann driver et utstrakt internasjonalt arbeid og leder en Messiansk menighet i Beer Sheba. Vi støtter Ariel Frøytland og hans fantastisk arbeid blant jøder som har vendt hjem til Israel fra fattige land. Unge blir sponset slik at de kan ta utdannelse.

Vi tror

Våre
verdier

Vi møtes

Våre
møtepunkt

Vi gir

Vårt
misjonsarbeid

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte