Begeistret er Kvinner og Jenter i Nettverk sitt magasin for jenter og damer i alle aldre. Bladet er for deg som har et forhold til Kvinner i Nettverk, og for deg som ikke har det. Vi ønsker å møte deg der du er i din hverdag, med påfyll som kan oppmuntre, styrke, utfordre, inspirere og løfte deg. Vi ønsker å lage et magasin som du kan krype oppi sofakroken med, og som kan få deg til både å reflektere og å senke skuldrene.

Magasinet har ærlige intervjuer med hverdagsmennesker som deg og meg, møter med kvinner som inspirerer på en særlig måte, temasider, undervisning, hverdagstips, egen samtaleterapeut og innimellom reportasjer fra andre land der Kvinner i Nettverk har arbeid.

Vi er et moderne magasin for jenter og damer, men vi er også noe mer. Vi er et kristent magasin som vil formidle evangeliet på en tydelig og livsnær måte. På denne måten håper vi å kunne berøre hjerter rundt omkring i de tusen hjem.

Ønsker du å abonnere på Begeistret eller gi det i gave, kan du gjøre det her. Magasinet har fire utgaver i året, og koster kr. 349 for et år.

Abonnementet løpet til det blir oppsagt

 


Vi tror

Våre
verdier

Vi møtes

Våre
møtepunkt

Vi gir

Vårt
misjonsarbeid

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte