Personvernerklæring

Hvem vi er

Kvinner i nettverk er en stiftelse
Vår adresse er: Rådhusgata 42, 4614 Kristiansand.
Vårt tlfnr: +47 982 68 468
Vår epostadresse: wenche@kvinnerinettverk.no
Vår nettstedsadresse er: https://kvinnerinettverk.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Hvis du har en fyller ut informasjon i vårt kontaktskjema på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder navn, epostadresse og din IP-adresse i anonymisert form  og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. 

Kommentarfelt

Hvis du fyller ut en kommentar, så lagrer vi din epostadresse og en informasjonskapsel lagrer midlertidig din ip-adresse i anonymisert form. Denne kan ikke brukers til å identifisere deg. Epost-adressen ligger lagret hos oss inntil du ber oss slette den.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Nettstedet lagrer ingen personopplysninger for besøkende såfremt man ikke fyller ut skjema eller legger inn en kommentar.

For brukere som registrerer et abonnement for vårt magasin “Begeistret”, så lagres de persondata du fyller ut i registreringsskjemaet på vår server for administrasjon av utsendelse og fakturering. Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen. Vår server er sikret for tilgang med bl.a SSL sikkerhetssertifikat.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes utfylling av skjema kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste, Akismet anti-spam service. Dette inkluderer innsenders IP-adresse og brukeragent i anonymisert form.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker SSL sikkerhetssertifikat fra Let`s encrypt som hindrer mellomledd i å fange opp opplysninger som blir lagt inn på vårt kontaktskjema. Tilsendt informasjon via kontaktskjema lagres ikke på nettstedet.

Våre rutiner for datalekkasjer

Nettstedet er underlagt sikkerhetssystemer som gjør at nettstedsoperatør varsles ved forsøk på innbrudd eller angrep på andre måter. Siden ingen besøkendes personopplysninger lagres på nettstedet, vil ingen besøkende få lekket noen data.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Data fra Akismet spamkontroll inneholder ingen opplysninger som kan identifisere besøkende

Hvis du ønsker å få vite hva slags informasjon vi kan ha om deg, så sender du en epost til wenche@kvinnerinettverk.no og ber om å få opplyst dette

Hvis du ønsker å få slettet eventuelle opplysninger vi kan ha om deg, så sender du en epost til wenche@kvinnerinettverk.no og ber om å få slettet disse

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

 

Vi tror

Våre
verdier

Vi møtes

Våre
møtepunkt

Vi gir

Vårt
misjonsarbeid

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte