Lora, Valery og alle ungdommene som var på kvinnekonferansen i Sørlandshallen hilser dere, takker for støtten og for herlige dager!

Siden den tid har det vært noen begivenhetsrike måneder for Saviours Home i Kiev.  Lora fikk en henvendelse fra fellesorganisasjonen for de protestantiske kirkene i Kiev med tilbud om å bli ordinert som pastor.  For, som de sa, hun tjenestegjør allerede sammen med sin mann som pastor, og de ville gjerne anerkjenne tjenesten og gi henne formell ordinasjon.

Organisasjonen har omtrent daglig besøk enten hjemme i egen stue eller så på senteret hvor et nytt barnehjem snart åpner.  De driver bibelskole for de minste barna, søndagsskole for barn, tenåringsklubb, kvinnegruppe og gudstjenester.  I tillegg engasjerer de flere frivillige til å følge opp gatebarn og besøke barnehjem og sosialsentrene i byen.

I forbindelse med jul og nyttår er alltid Saviours Home mye rundt for å glede institusjoner og sosialsentre.  Også denne høytiden fikk mange besøk med dukketeater, julenisse med gaver og mange spennende innslag.

Ny bil til Saviours Home

Enda en spesiell nyhet for oss i Kvinner i Nettverk:  Dere husker kanskje at vi samlet inn penger til ny bil til Saviours Home, den gamle Passaten var sliten og skulle egentlig vært byttet ut for en god stund siden.  Men Gud har sin timing, like før Saviours Home skulle starte opp med sitt juleprogram, fikk de kjøpe en nesten ny (3 år gammel) Mitsubishi Pajero 7-seter (god plass til 9 iflg Lora)!  Den har virkelig vært en velsignelse i vinter, og har allerede fraktet voksne og ungdommer, kulisser, dukker, kostymer, gaver, frukt og matvarer rundt til forventningsfulle barn.

Saviours Home har hjemmeside på russisk: www.saviorhome.org.ua

Total støtte til Saviours Home i 2009 har vært 102.000 kr.  Det består av månedlige overføringer på ca 6.000 kr, ekstra støtte til et gjerde rundt eiendommen hvor de skal sette opp et misjonssenter, ekstra støtte til medisiner og vitaminer i forbindelse med at Ukraina ble så hardt rammet av svineinfluensaen og noe støtte til besøket på kvinnekonferansen. Vi har 2 fadderbarn i Kiev med norsk fadder pr i dag.

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte