Processed with VSCO with c2 preset

Fantastisk lovsang!           Foto: Anne S. Øygarden

9. april holdt Jenter i Nettverk sin første dagskonferanse! Vi kjente det var tid for å samle jentene rund om i nærmiljøet her i Kr.Sand for å søke Gud sammen, bygge nettverk med hverandre, og inspirere hverandre til å leve Jesuslivet i hverdagen! Temaet for konferansen var «Raw, Pure & Honest»! Det vi kjente Gud la på hjertene våre i forkant av konferansen, var at det skulle være fokus på det å være ekte om livet, og tørre å ta av maska så vi kan helt og fullt være oss selv! Det er frihet i å kunne være ekte om livet, og ikke prøve å være noe annet enn den vi er skapt til å være!

Processed with VSCO with c2 preset

Elise Vistnes                      Foto: Anne S. Øygarden

Dagen bestod av et formiddagsmøte hvor Elise Vistnes talte om det å ha sin identitet i Gud, etterfulgt av et “nakent panel”, hvor aktuelle spørsmål om relasjonene med Jesus ble stilt til 4 jenter i ulik alder og yrke. På kvelden fikk vi høre fra en av vår åndelige mødre; Wenche Egeland! Hun utfordret oss på å leve et liv ut i fra Guds ord, helt og fullt, og tørre å stole på hans løfte midt oppi det vi står i! Etter kveldsmøtet åpnet vi også opp for profetisk betjening. Gjennom det opplevde vi at mange som aldri før har fått et profetisk ord, ble oppmuntret og overrasket over å høre hvilke gode og kjærlige tanker pappa Gud har over oss, og hvordan han ser og kjenner oss helt personlig!

Processed with VSCO with c2 preset

Wenche Egeland               Foto: Anne S. Øygarden

Vi var mellom 30-40 jenter som tilbringte dagen sammen. Vårt fokus var ikke på å få flest mulig til å komme, men at de som kom skulle bli sett, og møte og dra hjem igjen med mer erfaring med Jesus enn det de hadde da de kom! Siden dette var vår første Jentekonferanse valgte vi å begynne med et lite steg, og så ser vi hvor Gud tar det videre. Men vi kan meddele at vi allerede planlegger å ha en Jentekonferanse 1 april 2017! Vårt hjerte er at de yngre jentene som vokser opp i dag skal få erfare hvilken levende og god Gud vi har, og peke på vår himmelske pappa som har fremtid, håp og store planer for oss alle!  Det finnet et spennende liv tilgjengelig i Kristus som vi ønsker å formidle til jentene. Vi opplever at Gud kaller sitt folk sammen som en stor familie, og at det er en tid for å stå sammen, heie på hverandre, så vi sammen kan bringe de gode nyheten om Jesus ut til nasjonen vår!

Hilsen lederne i Jenter i Nettverk 🙂

 

jenter-i-nettverknett1

Fra venstre: Alise Fagerbakke Aabel, Elise Vistnes, Amalie Linde Fagerbakke, Cecilie Coward og Anne Signe Øygarden.  Foto: Anne S. Øygarden

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte