Mange har nå vært på besøk på IRIS sin base i Pemba Mosambik. Og mange flere vil nok få en annledning til å reise ned på besøk.

Oversiktsbildet viser hvor sentralt basen ligger i området.Mange har muligheten til å komme til basen og gå på skole. Skolen er de husene som ligger med “hvite tak” opp mot høyre i bildet. Det er ca 3000 barn som går på skole der, og det er nesten like mange som står på venteliste på å komme inn. Dette er en av de aller beste skolene i Mosambik, og det er derfor stor etterspørsel. De får også 1 måltid mat på skolen, og dette er for noen det eneste måltidet de får i løpet av en dag.

IRIS Ministries jobber med å bygge et universitet, men det blir ikke bygget på dette senteret. IRIS har et annet området som ligger litt lengre borte fra sentrum – men også en nydelig plass med tilgang til sjøen rett nedenfor.

På dette senteret ligger klinikken som Kvinner i Nettverk, via dere, har vært med å få på plass. Det er den første vertikale bygningen til venstre rett innenfor området.

Babyhuset ligger litt lengre oppe, nesten rett bak det store taket til høyre – som blir brukt til blant annet gudstjenester om søndagene. Enkene samles også i dette store bygget, og matutdelingen i huset helt til venstre innenfor gjerdet ikke langt fra kirkebygget.

En oase, en åpen himmel, en plass der Gud er tilstede. 

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte