kin-side-1-2016

Kvinner i Nettverks konferanse 2016 gikk av stabelen på Strand Hotell Fevik i nydelige vinterdager i februar. Rundt to hundre damer i alle aldre og fra flere nasjoner deltok på konferansen, og de fleste overnattet på hotellet, som er et av sørlandets vakreste.

 

Talerne: Astri, Elin og Rachel.

 

Talerne var Astri Weber Gellein Laurendz, Elin Fagerbakke og Rachel Hickson og temaet for konferansen var: “De så opp til Ham og strålte av glede, og ansiktet deres rødmet aldri av skam.”

 

 

 

 

 

Rachel Hickson

Rachel Hickson.

 

Vår hovedtaler, Rachel Hickson fra London, forkynte i en sterk profetisk salvelse og mange søkte forbønn og nye relasjonsbånd ble knyttet. Et sterkt Gudsnærvær preget hele konferansen.

 

 

 

 

Det var også sterke vitnesbyrd av damer som ble berørt av det kreative teamets utsmykking av både scene og eget rom for forbønn/refleksjon.

kinlovsang2016

Lovsangsteamet.

 

Lovsang har stor plass i Kvinner i Nettverks konferanser, og vårt eget lovsangs-team, under ledelse av Ingvild Jansen Myklebost, brakte våre hjerter inn i tilbedelse og indre helbredelse.

 

 

 

kinflerku

Astrid med noen av deltagerne.

 

 

KiN Aust-Agder brenner for felleskap med kvinner fra andre nasjoner, og hadde gleden av besøk fra flere under helgen.

 

 

 

 

 

Her følger noen vitnesbyrd:

“En fantastisk konferanse fylt med ånd og liv fra vi kom til vi gikk:) Jeg opplevde møter hvor DHÅ fikk fritt spillerom til å gjøre som Han ville og møtte enormt mange på dypet. Det er det største jeg kan få oppleve; å se og erfare hvordan Jesus berører mennesker med sin kraft og se liv blir forvandlet. En smak av himmel og jeg kan ennå huske det kjærlighets- og fredsnærværet på møtene:)”

-Maria Haugum Berge.

mariaogashild

Maria og Åshild.

“Kjære Kvinner i nettverk Aust -Agder💗. Konferansen på Strand var et av fjorårets høydepunkter for meg. Det mektige Gudsnærværet som fylte salen gjorde sterkt inntrykk. Det var som om himmelen var åpen over nydelige Strand Hotell og sammen med et fantastisk lovsangs-team, dyktig og livsnær forkynnelse samt herlige kvinner i alle aldre, var dette en helg som fortsatt preger hjertet. Tusen takk for at dere gjør det mulig for oss å oppleve slike dager i Jesu nærhet. Gud velsigne dere💗”

-Åshild Bjørk.

 

fb_img_1476626705079

 

“Visdomsord som var rett til meg, og som jeg skal huske når jeg kommer hjem.  JEG SKAL NEMLIG: La meg finne. La meg elske. La meg bære. La meg forvandles.”

 

 

 

-fra en kvinne etter en av talene.

 

kin-austagder-styret

 

 

 

 

 

 

 

Vi i styret takker for all dere som kom, og gleder oss til å se dere igjen på neste regionale konferanse i februar 2017!

 

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte