INNSPILT I NASHVILLE MED PRODUSENT GORDON MOTE

”Deres musikk skal løfte tunge lenker av menneskers liv. Sangene deres skal sette mennesker fri!”

Av alle de millioner mennesker som bor i USA, gav Gud Mette&Roger dette budskapet gjennom et ektepar de tilfeldig møtte på gata. For et håndtrykk fra Gud! De har store forventninger til hvordan Gud vil bruke sangen deres fremover.

CD-en kan bestilles direkte på deres hjemmeside: www.metteogroger.no eller ved å sende mail til: mette@metteogroger.no

Mette Vestberg Sørensen og Roger Sørensen er fra Flekkerøy, utenfor Kristiansand. De er gift og har to barn. Pauline og Sivert. De har flere ganger vært med på den nordiske kvinnekonferansen og de er også regelmessige gjester i TV-programmet ”Pottemakerens hus” på Visjon Norge.

Nå kommer de med ny CD ”Alltid nær” som er innspilt i Nashville. ”A dream come true”, sier de selv. Gordon Mote, god venn og kjent pianist/artist fra Gaither Homecoming Friends, er produsent. Av musikere har de bl.a. med seg Kevin Williams på akustisk gitar og Greg Ritchie på trommer – begge faste musikere med Bill Gaither.

”Da Gordon inviterte oss over til Nashville for å spille inn CD med ham som produsent, trodde vi nesten det var en spøk. Det tok oss et par år og noen Skype-samtaler før vi skjønte at dette var ”meant to be”. Og for en reise vi har hatt! Også denne gangen er barna våre med på en låt. Stas for oss alle å være i et skikkelig Nashville-studio” sier de.

Denne utgivelsen har et akustisk og nært preg, derfor også tittellåten ”Alltid nær” som Mette har skrevet.

”Vi har med noe nytt men mest sanger som har betydd mye for oss i en årrekke. For eksempel er ”Stor er din trofasthet” en sang som virkelig har vist sin ”trofasthet” gjennom ulike perioder i våre liv”, sier Mette.

 

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte