Vi har alltid kjent en sterk kjærlighet til Israel og det jødiske folk. Men i de siste årene har Gud på en spesiell måte åpnet dører og på underlig vis satt oss i kontakt med mange interessante mennesker i Israel. Både messianske jøder, kristne arabere og andre Yeshua-etterfølgere i dette fantastisk fascinerende landet. Flere av dem sier at noe av det viktigste vi kan gjøre for å støtte Israel – i tillegg til å be for dem – er å ta folk med til landet så de selv kan se, erfare og ”forelske seg i” landet.

Derfor arrangerer vi en gang i året en rundreise hvor vi besøker mange av våre kontakter, hører deres historier, ber for og med hverandre og besøker mange av de bibelske stedene i Galilea, Jaffa, Dødehavet og Jerusalem.

 

I 2023 skal vi ha to turer i mars. Den første blir en teamtur for max 12 personer for unge/voksne jenter fra 15. – 23. mars. For påmelding og program kontakt Mette på 976 04 718/ mette@metteogroger.no Den andre turen er sammen med Menn i Nettverk. Den er fra 22. – 31. mars Du er hjertelig velkommen med! Også her kan du kontakte Mette for program.

 

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte