Dato

10. – 20. mars 2022

Sted

Israel

 

Program

Opplev og oppdag Israel

Våre Israelsturer i 2020 og 2021 er avlyst pga koronasituasjonen. Vi håper og ber om at “ting” stabiliserer seg og at vi kan arrangere samme turen 10. – 20. mars 2022 sammen med “Menn i Nettverk”.

Så derfor ønsker Kvinner i Nettverk og Menn i nettverk deg varmt velkommen til en rundreise i Israel med Bibelen som guidebok. Historie, bønn og lovsang i landet Mesteren vandret. Vi spiser Shabbatmåltid sammen med israelske venner, besøker bønnehus både i Nasareth og Jerusalem, og får oppleve Israel anno 2022.

Info og påmelding finner du her.

Kvinner i Nettverk & Israel

Kvinner i Nettverk & Israel

Vi har alltid kjent en sterk kjærlighet til Israel og det jødiske folk, derfor arrangerer vi en gang i året en rundreise i Israel.

les mer

Nettverk gir håp – våre misjonsprosjekter

India Ungdom i Oppdrags kvinnearbeid i Nord-India ble startet i 2005. Kvinner i Nettverk støtter kvinnearbeidet direkte, og er i stor grad med på å finansiere den årlige kvinnekonferansen. Vi støtter også et UiO-team sør i Delhi, som jobber i tre ulike slumområder hvor de blant annet driver skoler, barnehage,  medisinsk klinikk, hjelpearbeid og husmenigheter. […]

les mer
x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte