Kvinnekonferanse 2022

Save the date! 20. – 23. oktober 2022

Kvinner i nettverk

Vi er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge

 

Begeistret

For bare 349 kr i året får du magasinet Begeistret hjem i posten flere ganger i året. Vi er et moderne magasin for jenter og damer, men vi er noe mer. Vi er et kristent magasin som vil formidle evangeliet på en tydelig og livsnær måte. På denne måten håper vi å kunne berøre hjerter rundt omkring i de tusen hjem.

Mosambik trenger vår hjelp! 

Kvinner i Nettverk ønsker å hjelpe flyktninger i nordre Mosambik gjennom vår samarbeidspartner Iris Global i Pemba!

Flyktninger i tusentall strømmer til provinsen Gabo Delgado der vi samarbeider med
Iris Global om barnehjem, skole, m.m.

Vi vil nå oppfordre deg til å delta i en innsamlingsaksjon for flyktningene, disse som er drevet på flukt grunnet terrorgruppers angrep på landsbyer og byer, og deres grusomme handlinger mot sivilbefolkningen.

Iris Global hjelper flyktningene med mat, klær og det aller nødvendigste. Blant annet Capulanas.

Dette er et multifunksjonelt basisplagg som brukes over hele Mosambik av barn/kvinner/menn. Det benyttes som klesplagg, håndkle, dekke om natten, til å bære barn i, som sanitærutstyr, m.m. Å ha en Capulana handler om å ha det aller nødvendigste, og det handler om identitet og verdighet.

En Capulana koster 5 USD, altså ca 42 NKR.

Bli med og støtt dette viktige håndslaget til flyktningene i nordre Mosambik.
Du kan Vippse til Kvinner i Nettverk på: 88819

Alt vi samler inn går i sin helhet til Mosambik.

Vår visjon:

“Vi er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge. Gjennom arrangementer og nettverksbygging vil vi inspirere den enkelte til helhjertet tilbedelse og etterfølgelse av Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt.”

Våre konferanser

Våre misjonsprosjekter

Fra bloggen

Tid for det viktigste

Tid for det viktigste

Hverdagen kan være travel, og det trenger ikke å være et mål å putte inn mer. Men hva med å legge bort noe, bytte ut noe, for å prioritere inn det jeg egentlig vil?

les mer
Du er viktigere enn tjenesten!

Du er viktigere enn tjenesten!

Behovet og lengselen etter å både være og gjøre noe for hverandre og for Gud gir oss inspirasjon til å gå i gang. Hva med den travelheten som før styrte livene våre, vil vi tilbake til den?

les mer
Gud kan lege såre minner

Gud kan lege såre minner

Dette var den dagen Marie sluttet å gråte. Eller, hun sluttet ikke helt. Hun kunne gråte lydløst under dyna av og til på kveldene. Når hun var helt alene. Men noe lukket seg inni hjertet hennes denne dagen.
Denne hendelsen var ikke unik. Den var en av mange Marie hadde opplevd. Og etter dette gjorde hun sitt beste for at ikke noen skulle se det når hun ble såret

les mer

 

Vårt nettverk

 

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte