Kvinnekonferanse 2021

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til Nordisk kvinnekonferanse!

Kvinner i nettverk

Vi er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge

 

Vil du hjelpe?

Flyktninger i tusentall strømmer til provinsen Gabo Delgado der vi samarbeider med Iris Global om barnehjem, skole. Vi vil nå oppfordre deg til å delta i en innsamlingsaksjon for flyktningene

Alltid drømt om en tur til Israel?

Neste tur blir sannsynligvis i mars 2022.

Begeistret

For bare 349 kr i året får du magasinet Begeistret hjem i posten flere ganger i året. Vi er et moderne magasin for jenter og damer, men vi er noe mer. Vi er et kristent magasin som vil formidle evangeliet på en tydelig og livsnær måte. På denne måten håper vi å kunne berøre hjerter rundt omkring i de tusen hjem.

Mosambik trenger vår hjelp! 

Kvinner i Nettverk ønsker å hjelpe flyktninger i nordre Mosambik gjennom vår samarbeidspartner Iris Global i Pemba!

Flyktninger i tusentall strømmer til provinsen Gabo Delgado der vi samarbeider med
Iris Global om barnehjem, skole, m.m.

Vi vil nå oppfordre deg til å delta i en innsamlingsaksjon for flyktningene, disse som er drevet på flukt grunnet terrorgruppers angrep på landsbyer og byer, og deres grusomme handlinger mot sivilbefolkningen.

Iris Global hjelper flyktningene med mat, klær og det aller nødvendigste. Blant annet Capulanas.

Dette er et multifunksjonelt basisplagg som brukes over hele Mosambik av barn/kvinner/menn. Det benyttes som klesplagg, håndkle, dekke om natten, til å bære barn i, som sanitærutstyr, m.m. Å ha en Capulana handler om å ha det aller nødvendigste, og det handler om identitet og verdighet.

En Capulana koster 5 USD, altså ca 42 NKR.

Bli med og støtt dette viktige håndslaget til flyktningene i nordre Mosambik.
Du kan Vippse til Kvinner i Nettverk på: 88819

Alt vi samler inn går i sin helhet til Mosambik.

Vår visjon:

“Vi er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge. Gjennom arrangementer og nettverksbygging vil vi inspirere den enkelte til helhjertet tilbedelse og etterfølgelse av Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt.”

Våre konferanser

Våre misjonsprosjekter

Fra bloggen

Ørkenvandring

Ørkenvandring

Livet består av opp- og nedturer, utfordringer, tårer og ventetid. Livet er ikke for pingler, det er ikke rettferdig og kan gi så mange plager, at det kan være vanskelig å tro eller prøve å forstå at Gud kan vende alt til det gode for oss (Rom.8,28).

les mer
Min beste venn – kjenner du han?

Min beste venn – kjenner du han?

Han får meg til å se mine feil og svakheter, men han dekker meg med en slik kjærlighet at jeg kan gå videre uten fordømmelse. Han har til og med fått meg til å elske meg selv, det var ikke kjapt gjort.

les mer
Du er planen!

Du er planen!

Denne setningen har jeg grunnet på. Den har kommet tilbake til meg gang på gang etterpå. Den gir meg en sånn fred! Mennesket er planen! Relasjonen til deg og meg er planen! I dette er hvilen. I dette er kjærligheten.

les mer

 

Vårt nettverk