Nordisk Kvinnekonferanse 2024

Dato

17.-20. okt 2024

Sted

KRS Live, Kristiansand

Program

Se nedenfor

Velkommen til Nordisk konferanse 2024

Vi gleder oss til en festhelg 17. – 20. oktober i KRS Live.

Velkommen til Kvinner i Nettverks Nordiske Kvinnekonferanse 2024 med tema «Jesus; Veien. Sannheten. Livet». For et privilegium å få være sammen med over 1000 jenter/damer for å lovprise Jesus, høre vitnesbyrd og forkynnelse som justerer og inspirerer, bli bedt for og ikke minst også hygge deg med venninner og nye bekjentskap! Slike Jesus-helger trengs i en tid som denne, og det å rydde plass til det gir stor uttelling.
Påmelding nederst på siden her. Vi håper å se deg!😊

For lederskapet i Kvinner i Nettverk, 
Elin Linde Fagerbakke

Talerne er på plass og her kan du lese litt om dem:

ANETTE STOKKE
Anette er en sprudlende dame med mange jern i ilden. Hun er full av liv, elsker Jesus og er lidenskapelig opptatt av å se mennesker få en berøring av Gud og Hans betingelsesløse kjærlighet. Hun brenner for å se mer av Guds rike bli utbredt i vårt land og for å gi Jesus videre til neste generasjon. Til daglig er hun hjemme i permisjon med sin yngste datter, samt tjenestegjør i kirkeplanten Pax i Tønsberg. Hun er gift med Kristoffer og sammen har de seks barn og bor på Nøtterøy i Vestfold. Hun skal tale og ha seminar på konferansen.

JOSHUA AARON
Joshua Aaron er en prisvinnende amerikansk-israelsk sanger og låtskriver som nylig er oppført som en av de jødiske Global 100-influenserne. Han bor i Israel sammen med sin kone Jeannie og deres 5 barn, deres eldste tjener nå i hæren (IDF). Joshua er grunnlegger av “Gather the Nations”, en internasjonal organisasjon som er vertskap for en årlig konferanse med outreach og musikkmentor-program. Hvert år inviterer han også til «Worship in Israel tour» hvor deltagerne får en uforglemmelig reise i landet. Musikken hans, sunget på engelsk og hebraisk, har et blandet uttrykk med innslag av tradisjonelle jødiske sjangere. Den når millioner av lyttere fra alle nasjoner og språk. Han skal ha konsert og lede lovsang på konferansen.

ANNIE SCHAUG
Allerede som barn ble Annie Schaug ledet inn i et liv preget av spiritisme, sjamanisme og okkultisme. Gjennom en sterk frelsesopplevelse ble hun utfridd til et liv i frihet med Jesus. Hennes unike bakgrunn har ført til at hun innehar en helt spesiell åndelig innsikt og forståelse, og hun brenner for å dele denne med andre. Annie er utdannet coach på BI, bosatt i Bergen og gift med Svein. Sammen har de to voksne gutter. I tillegg til å forkynne er hun maler med eget atelier i hjemmet sitt.

SOFIE FJELLVANG
Sofie Fjellvang er artist og låtskriver fra Kristiansand. Hun fikk sitt gjennombrudd da hun kom til finalen i The Voice 2021. I januar 2022 ble Sofie lansert som en av årets artister i Melodi Grand Prix. Hennes debut i Melodi Grand Prix ble en suksess og hun kom blant de 4 beste. I tiden etter Melodi Grand Prix har Sofie gitt ut sin debut-EP og er i gang med nye prosjekter for å gi ut mer musikk. Hun er 23 år, gift med Henrik og elsker Jesus. Hun skal være gjest i “Tett på livet” og synge på konferansen.

KATE HESS
Kate Hess er oppvokst i Maine i USA, nå israelsk statsborger. Sammen med sin mann leder hun Jerusalem House of Prayer for all Nations, et 24/7 bønnehus på toppen av Oljeberget. 
Hun formidler Guds plan for Israel med en smittende glød og entusiasme. – Jeg ber om at Gud åpner øynene dine så du ser hva Gud gjør i dag.
Kate er en meget aktiv kvinne og i tillegg til å drive bønnehus, skrive bøker, spille og undervise i “Davids-harpe”, arrangerer hun årlig en stor bønnekonferanse i Jerusalem. Hun skal tale og ha seminar på konferansen.

ASHLEY LANE
Ashley Lane er fra Tennessee US, har vært en del av YWAM-staben i en årrekke og reist over hele verden for å dele evangeliet. Ashley hjelper til med å lede et undervisningsprogram kalt Kerusso og hun forklarer det slik: “Visjonen er å reise opp en generasjon som elsker Jesus. Vi formidler et kall til frimodig, radikal kjærlighet og et ønske om å leve med Gud for å se Hans rike komme til jorden, overalt hvor du går i livet”. Hun skal tale på konferansen.

ELIN LINDE FAGERBAKKE
Elin er grunnlegger og leder av Kvinner i Nettverk. Hun brenner for fornyelse og vekkelse i Norge og har en smittende tro og en inspirasjonsgave som gjør henne til en ettertraktet forkynner i menigheter og konferanser. Hun bor på Flekkerøy utenfor Kristiansand, er gift og har to voksne døtre. “Min lengsel er at kvinner skal reises opp gjennom et møte med evangeliet og Den Hellige Ånds kraft – for så å leve og tjene”. Hun skal tale på konferansen, og kjase med alle hun møter 🙂

 

OVERNATTING
Ta kontakt med et av hotellene når du ønsker å reservere rom og oppgi bookingkode: Kvinner i Nettverk 2024
 
Thon Hotel Parken
Tlf 38 17 20 40
 
Thon Hotel Norge
Tlf 38 17 40 00
 
Priser vi kan tilby på Hotel Norge og Hotel Parken fra 17. – 20. oktober. Prisene er pr rom pr natt inkl flott frokost buffé:
Enkeltrom kr 1245
Dobbeltrom for 2 personer kr 1445
Businessrom for 1 person  kr 1495 / 2 personer kr 1695
Familierom for 3 personer kr 2045
Familierom for 4 personer kr 2345

Det blir en fantastisk helg på mange måter, så meld deg på her:

Kvinner i Nettverk & Israel

Kvinner i Nettverk & Israel

Vi har alltid kjent en sterk kjærlighet til Israel og det jødiske folk, derfor arrangerer vi en gang i året en rundreise i Israel.

les mer

Nettverk gir håp – våre misjonsprosjekter

India Ungdom i Oppdrags kvinnearbeid i Nord-India ble startet i 2005. Kvinner i Nettverk støtter kvinnearbeidet direkte, og er i stor grad med på å finansiere den årlige kvinnekonferansen. Vi støtter også et UiO-team sør i Delhi, som jobber i tre ulike slumområder hvor de blant annet driver skoler, barnehage,  medisinsk klinikk, hjelpearbeid og husmenigheter. […]

les mer
x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte