DREAMS COME TRUE!

Alltid drømt om en tur til Israel? Bli med Kvinner i Nettverk på en rundreise i landet fra 7. – 17. mars 2019. Vi besøker selvsagt mange av de kjente stedene som Dødehavet, Gallilea, Genesaretsjøen, Golan, Nasareth og Jerusalem. Men det beste med vår tur er alle de skjønne kontaktene vi har fått i landet og som vi skal treffe; Rania i Nasareth, Iklas i Kana, Rachel i Beersheba, Vered og Randa i Jerusalem og Ariel i Haifa for å nevne noen.

Vi har et voksende arbeid blant nye immigranter til Israel og i kvinnearbeid blant jøder og arabere. I flere år har vi reist ned for å bidra i et veilederteam på en kvinnekonferanse for arabiske og jødiske kvinner utenfor Jerusalem. Mange opplever sterke møter med Gud og en ny kjærlighet til Jesus, land og folk. Det skjer mye i den åndelige kampen i dag og det kjennes spennende og strategisk riktig å være i Israel i denne tiden.

Israelerne selv sier at den beste måten å vise vår kjærlighet til land og folk på, er å komme til landet. Derfor arrangerer Kvinner i Nettverk hvert år en tur hvor du kan være med. Vår leder Elin L. Fagerbakke og Mette Vestberg Sørensen (KiN misjonskontakt for Israel) er reiseledere. Vi håper du blir med i forbønn for land og folk, ber om fred for Jerusalem og blir med oss på turen i mars 2019.

En av de vi skal møte er Rania Sayegh. Hun er leder av HOPE House of Prayer and Exploits i Nazareth. Hun har vokst opp i Nazareth og kommer fra en kristen arabisk familie. I 2004 fikk hun et møte med Den Hellige Ånd som endret livet hennes. Hun fikk en sterk kjærlighet til det jødiske folk og en visjon om enhet mellom arabiske kristne, messianske jøder og andre kristne fra hele verden.

Rachel og Avner Boskey er messianske jøder som bor i Beersheva og de er ledere av Final Frontier Ministries. Gjennom kreativ kunst, lovsang, forbønn, evangelisering og profetiske gaver jobber de for jødenes frelse – at de skal se at Jesus er Messias, den levende Guds sønn. Disse skal vi møte i deres hjem i Beersheva og de vil ta oss med til Abrahams kilde.

En annen inspirerende venn er Ariel Frøytland som er koordinator i stiftelsen “Lev Leman Israel” som yter hjelp til nye immigranter i Israel. Arbeidet har pågått siden 1986. Han har bodd i Israel i mange år og snakker hebraisk. Han inspirerer oss enormt med sitt engasjement blant fattige etiopiske og østeuropeiske jøder.

Turen er for alle kvinner og jenter uansett alder. Hvis du er interessert kan du last ned program her!

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte