Jenter i Nettverk

Bli kjent med oss

«Vi er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge. Gjennom arrangementer og nettverksbygging vil vi inspirere den enkelte til helhjertet tilbedelse og etterfølgelse av Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt.»

Åndelige mødre

Mentorarbeid etablert i Kristiansand

Månedlige samlinger

Oslo, Kristiansand & Stavanger

Jentekonferanse

Årlig Jentekonferanse i Kristiansand

Jenter i Nettverk

Jenter i Nettverk er som Kvinner i Nettverk, et tverkirkelig arbeid. Vi ønsker å formidle frihet, vekkelse og å utruste hverandre til livet med Jesus i den verden akkurat vi lever i. Vi har i to år hatt månedlige samlinger i Kristiansand, det siste året i Oslo, og nå starter vi opp i Stavanger! Disse samlingene kaller vi Sørlands, Østlands – og Vestlandsfamilien, Vi er alt fra 19-30 år og du er velkommen selv om du er over eller under, dersom du ønsker å bli med. 

I samlingene våre ønsker vi sammen å dekke et bord for hverandre, med alle våre ulike gaver og liv. Ikke en kveld er lik, og vi stoler på Den Hellige Ånd i å lede oss. Vi spiser mat sammen og har et ønske om å skape noe unikt. Noe som ikke finnes, vi er ikke en bibelgruppe eller en cellegruppe, men en familie som ønsker å dele liv og spille hverandre gode. Og det fine med det er, at vi skaper det sammen.

Åndelige mødre

Vi tror at en generasjon trenger en annen. Derfor ønsker vi å legge til rette for at vi kan lære noe av de som har gått før oss, og hvem vet, kanskje de lærer noe av oss også. 

Nordisk Konferanse

Vi samles på Nordisk Kvinnerkonferanse i Kristiansand, årlig i Oktober. Her har vi noe eget opplegg, samtidig som vi får med oss selve konferansen.  

Cecilie Coward

Leder
Jenter i Nettverk
Sørlandsfamilien

Lene Andrea Solgaard
Sørlandsfamilien

 

Kristin Tharaldsen

Sørlandsfamilien

Elise Vistnes

Vestlandsfamilien

Anne Signe Øygarden
Østlandsfamilien

Elisabeth Hovland

Østlandsfamilien

Kommende happenings

Vi tror

Våre
verdier

Vi møtes

Våre
møtepunkt

Vi gir

Vårt
misjonsarbeid

x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte