Kvinner i Nettverk

Begeistret

 

Begeistret er Kvinner og Jenter i Nettverk sitt magasin. Dette er et magasin for jenter og damer i alle aldre. For deg som har et forhold til Kvinner i Nettverk, og for deg som ikke har det. Vi ønsker å møte deg der du er i din hverdag, med påfyll som kan oppmuntre, styrke, utfordre, inspirere og få deg til å senke skuldrene.

Magasinet har ærlige, livsnære reportasjer og intervjuer med hverdagsmennesker som meg og deg, møter med kvinner som inspirerer på en særlig måte, temasider, bokomtaler, egen relasjonscoach, tips til ting du kan lage selv, matoppskrifter, reportasjer fra de andre nordiske landene og andre land der Kvinner i Nettverk har arbeid.

Vi er et moderne magasin for jenter og damer, men vi er noe mer. Vi er et kristent magasin som vil formidle evangeliet på en tydelig og livsnær måte. På denne måten håper vi å kunne berøre hjerter rundt omkring i de tusen hjem.

Ønsker du å abonnere på Begeistret eller gi det i gave, kan du gjøre det her. Det koster 299 kr for et kalenderår.

For eget abonnement, fyll ut øverste del av skjema. Hvis du i tillegg ønsker å gi et gaveabonnement til noen, så fyller du også ut den nederste delen

Ditt fornavn (obligatorisk)

Ditt etternavn (obligatorisk)

Din adresse (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Sted (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Tlf (obligatorisk)

Navn på mottaker av gaven (valgfri)

Fornavn

Etternavn

Adresse

Postnummer

Sted

Epost

Tlf