KiN_Israel_vandreturer
KiN_Israel_wadiarugot_doedehavet

Dato

23. mars – 2. april 2023

Sted

Israel

 

Program

Kommer

 

Vandringer, opplevelser og Jesus i naturskjønne Israel

Neste år vil turen vår til Israel bli en blanding av vandreturer i fantastiske Gallilea, i ørkenen, bestige fjell ved Dødehavet, besøke våre gode venner/bønnehus i Beersheba, Nasaret og Jerusalem og bli oppdatert på Bibelens profetier og hva som i dag skjer i dette utrolige landet.
Vandre ved Genesaretsjøen, bønnevandring på Jerusalems murer, soloppgang fra fjellet Arbel ved Genesaretsjøen, sabbatsmåltid og bønnevakt på JerusalemHoseOfPrayerForAllNations, spektakulær og tøff fjelltur i Wadi Arugot ved Dødehavet, lese hebraisk flytende i Dødehavet, handle krydder og frukt på MahaneYehuda-markedet i Jerusalem, morgenstund i Kapernaum, våkestund i Getsemane, nattverd i Gravhagen…..og myyye mer.

Vi legger opp til en tur for sporty unge og voksne som liker naturopplevelser og er i normal god fysisk form. Vi skal gå rolige og vakre turer i til tider utfordrende terreng.

Programmet er ikke klart enda, men datoen er klar: 23. mars – 2. april 2023.
Og guiden blir Arild Frøytland – opprinnelig fra Øvrebø ved Kristiansand, men har bodd i Israel snart 30 år.
Om dette frister, så sett av datoen og meld deg på turen når programmet er klart i slutten av juni 2022.

Reiseledere fra Kvinner i Nettverk og Jenter i Nettverk blir Elin Fagerbakke, Mia Sørensen og Mette Vestberg Sørensen

Kvinner i Nettverk & Israel

Kvinner i Nettverk & Israel

Vi har alltid kjent en sterk kjærlighet til Israel og det jødiske folk, derfor arrangerer vi en gang i året en rundreise i Israel.

les mer

Nettverk gir håp – våre misjonsprosjekter

India Ungdom i Oppdrags kvinnearbeid i Nord-India ble startet i 2005. Kvinner i Nettverk støtter kvinnearbeidet direkte, og er i stor grad med på å finansiere den årlige kvinnekonferansen. Vi støtter også et UiO-team sør i Delhi, som jobber i tre ulike slumområder hvor de blant annet driver skoler, barnehage,  medisinsk klinikk, hjelpearbeid og husmenigheter. […]

les mer
x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte