WadiArugot Israel
WadiArugot Israel

Dato

22.-30. mars 2023

Sted

Israel

 

Program

Tur til Israel

DATO: 22. – 30. mars 2023

Alltid hatt lyst på en tur til Israel?
Bli med Kvinner i Nettverk og Nettverk for Menn på en blanding av vandreturer i fantastiske Galilea, i ørkenen og Dødehavet, besøk hos gode venner/bønnehus i Beersheba, Nasaret og Jerusalem og bli oppdatert på Bibelens profetier og hva som skjer i dette utrolige landet i dag.
Soloppgang fra fjellet Arbel ved Genesaretsjøen, sabbatsmåltid og bønnevakt på JHOPFAN Jerusalem House Of Prayer For All Nations, spektakulær og tøff fjelltur i Wadi Arugot ved Dødehavet, lese hebraisk flytende i Dødehavet, handle krydder og frukt på MahaneYehuda-markedet i Jerusalem, morgenstund i Kapernaum, våkestund i Getsemane, nattverd i Gravhagen…..og myyye mer.

Vi legger opp til en tur for sporty voksne som liker naturopplevelser og er i normal god fysisk form. Vi skal gå vakre turer i til tider utfordrende terreng.
Og guiden blir Arild Frøytland – opprinnelig fra Øvrebø ved Kristiansand, men har bodd i Israel snart 30 år.

Dette er programmet:

  1. mars – Ankomst Tel Aviv, kjøre til Negev
  2. mars – Vandretur i Negev /Canyon Ein Akev. Middag og samling på hotellet.
  3. mars – Vandring i Judea ørkenen (Nachal/Wadi Arugot), Ein Bokek – bade i Dødehavet, Shabbat-måltid hos Avner og Rachel’s i Beer Sheva
  4. mars – første stopp er Kaser el Yahud, kort vandretur fra Jordan-elven til Genesaretsjøen, bading.
  5. mars – Besøke Magdala, Maria Magdalenas hjemsted. Vandretur i fjellene i Galilea.
  6. mars – 05.00 vandre opp fjellet Arbel for å se soloppgangen over Genesaretsjøen. Se Tabgha hvor Jesus gjorde mange under og besøke Kapernaum, HOPE bønnehus i Nasaret og kjøre opp til Jerusalem.
  7. mars – Jerusalem. Yad Vashem Holocaust museum. Gordons Golgata med nattverd. Shabbat-måltid og bønnevakt i JHOPFAN bønnehus på Oljeberget.
  8. mars – Jerusalem. Vestmuren, Oljeberget, Getsemane, vandre deler av Via Dolorosa, lunsj i gamlebyen. Besøke Machane Yehuda markedet og/eller handlegaten Mamilla
  9. mars – Hjemreise

TURPRIS fra Oslo: fra kr. 22.150,-

PÅMELDING
Meld deg på via linken HER

Se program her: KiN og NfM 22-30 mars 2023

Teknisk arrangør er Plussreiser.
Reiseledere blir: Elin og Geir Fagerbakke og Mette og Roger Sørensen

Kvinner i Nettverk & Israel

Kvinner i Nettverk & Israel

Vi har alltid kjent en sterk kjærlighet til Israel og det jødiske folk, derfor arrangerer vi en gang i året en rundreise i Israel.

les mer

Nettverk gir håp – våre misjonsprosjekter

India Ungdom i Oppdrags kvinnearbeid i Nord-India ble startet i 2005. Kvinner i Nettverk støtter kvinnearbeidet direkte, og er i stor grad med på å finansiere den årlige kvinnekonferansen. Vi støtter også et UiO-team sør i Delhi, som jobber i tre ulike slumområder hvor de blant annet driver skoler, barnehage,  medisinsk klinikk, hjelpearbeid og husmenigheter. […]

les mer
x

GI EN GAVE/STØTT ET PROSJEKT

Støtt våre prosjekter
ALLE bidrag hjelper

Takk for din støtte