Kvinner i Nettverk

Nyheter

Herlig konferanse i Vest-Agder: DU ER VERDIFULL


Lørdag 28. januar møttes ca 120 kvinner i alle aldre til konferanse på flotte The Bølgen & Moi Hotell Utsikten i Kvinesdal. Vi er i stor takknemlighet for denne herlige dagen, med nydelig mat, både åndelig og timelig.

Elia Ardiles Tronstad ledet lovsangen, sammen med musiker Stein Austrud. Det er en nytelse å lytte til Elias vare og fine stemme. Hennes selvskrevne sanger, har tekster som går rett til hjertet hos oss som lytter. Utdrag fra en sang: «Gud sier til deg: Kvinne, vær ikke bekymret, du er ikke alene, min hær følger deg» En nydelig sannhet å ta inn over seg.

Vi fikk også den glede å høre strålende Mette V. Sørensen synge for oss.

Dagens to første talere, var Kathe Annbjørg Kristoffersen og Tone Haugdal.
Vi fikk høre at vi er verdifulle, og høyt elsket, på tross av vår oppvekst, våre sår og våre feiltrinn. Gud sier: «Du er min venn». Han kan helbrede våre indre sår og gi legedom for det som var «i går».

Vi er oppgradert av Gud, vi er et kunstverk, signert ved Jesu eget blod, talte Tone så inspirerende om.

Unge Rebekka Jacobsen talte så levende om at ting fester seg, bare hvis du lar det feste seg. Når Hans sannhet får feste seg, kan jeg reise meg på tross av feil jeg har gjort, poengterte Rebekka.

Det kreative innslaget, ved Alinde Brenne, viser hvordan Gud vil smykke oss, fordi vi er verdifulle og høyt elsket av Ham.

Mange kvinner fikk oppleve en berøring av Jesus denne dagen, både i forbønn og i benkeradene.

DHÅ’s nærvær var sterkt tilstede blant oss, og vi i styret er svært takknemlige til Gud for at vi fikk oppleve:
Dette er dagen som Herren har gjort, og vi fikk fryde og glede oss sammen.

Kommentarer