Kvinner i Nettverk

Vestfold

 

Heidi Karlsen
Regional leder Vestfold
Heidi KarlsenRegional leder Vestfold

Vår Historie og Vitnesbyrd

Vi er i utgangspunktet en forbønn/bønne gruppe med kvinner som har holdt sammen i bønn og tjeneste siden 1998. I 2006 opplevde vi flere tiltaler fra Gud om at vi skulle bringe våre egne erfaringer med Jesus, til kvinnene i byen vår. Så vi startet forsiktig med noen samlinger i en stue, men hadde vårt første offentlige kvinnemøte i en Misjonsmenighet i april 2007. Ca 25 stk kom, og deretter ble det ett møte til, og etter hvert ett kvinnemøte i halvåret.

Vi ønsket å skape ett inspirasjonssted og oase hvor kvinnene kunne komme for å senke skuldrene, fokusere på Jesus, bli fylt av Ham og bli betjent i forbønn. Vi lengtet etter å se kvinner bli berørt, komme i frihet og bli satt i stand til tjeneste. Og det var nettopp det som også skjedde! Det kom mange sterke vitnesbyrd etter hvert. Og møtene våre både var og er ofte preget av sterke vitnemøter. Vi takker Gud for det! Vi merket en enorm hunger etter mer av Jesus og ett stort behov etter å komme sammen som søstre og kvinner. Etter hvert så kjente vi for å øke samlingene våre ytterligere. Men vi trengte ett permanent sted å være. Så vi startet med å be om ett hus, som vi også trengte som en bekreftelse på at det virkelig var dette Gud ville med oss.

I april 2010 fikk vi beskjed om at det var mulig å få låne Bedehuset til ett kvinnemøte. Da vi skulle hente nøkkelen til bedehuset, så sier mannen som lånte oss huset; ”De nøklene kan dere bare beholde, for jeg tror at det som ligger i hjertet deres er fra Gud.”  Gud er god! Tydeligere enn dette kunne det ikke bli for oss! Og dette ble det lille pushet vi trengte for å fortsette i det arbeidet som vi har i dag.

Bedehuset er blitt som ett hjem for oss, og vi samles ca hver måned. Vi har ikke det mest moderne inventaret eller utstyret. Vi har sofaer i alle farger og duppeditter fra alle verdensdeler på veggene! Men det er ett ekte Bedehus, med god bønneatmosfære i veggene, og Jesus er virkelig der! Vi er så takknemlige! I tillegg så har vi fått en ny heiagjeng – 3 eldre karer som har kjempet for å beholde det til Guds sak i mange år. De ber for oss hver uke og har tro for at vi skal fylle dette huset med masse kvinner og Guds herlighet!

Vi takker Gud for denne velsignelsen!

Ettersom arbeidet har utviklet seg, så har vi kjent for ett behov av å være koblet til noe som er større enn oss. På den nasjonale Kvinnekonferanse i 2009 delte Elin L. Fagerbakke litt av visjonen til Kvinner i Nettverk. Da var det noe som falt på plass i våre hjerter. Dette vil vi være med på – denne paraplyen og velsignelsen vil vi være under. Det har vært en lang og spennende prosess, og vi er nå stolte over endelig å kunne presentere arbeidet på bedehuset vårt som – Kvinner i Nettverk Vestfold

 

20150909_194145

Hilsen fra oss i Lederteamet i KIN, Vestfold

Merete, Heidi, Anne-Grethe og May

Følg oss på Facebook – kvinner i nettverk vestfold https://www.facebook.com/kvinnerinettverkvestfold/?ref=aymt_homepage_panel