Kvinner i Nettverk

Oslo


Lederteamet KiN Oslo, fra venstre: Kari Tveten Lunde,
Anne Marit Selvaag og Lisbeth H. Løining (leder).

Kvinner i Nettverks motto: ”Guds kvinner i frihet enhet og mangfold”.
KiNs visjon: ”Vi er en fellesskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner. Gjennom arrangementer og nettverksbygging vil vi inspirere den enkelte til helhjertet tilbedelse og etterfølgelse av Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt”.

Kvinner i Nettverk Oslo startet som en nettverksgruppe av kvinner fra Osloområdet som har vær,t og e, veiledere under den årlige Nordiske konferansen i Kristiansand. Vi har tidligere hatt to konferanser i Oslo. Nå samles vi en gang i måneden på Høvik misjonssenter.Vi har i høst også hatt en lunchsamling, og vi planlegger en ny for væren 2019.

Vi ønsker å være et tverrkirkelig kristent fellesskap for jenter og kvinner i alle aldre, og ha fokus på Bibel, Bønn, Lovsang og Tilbedelse.

              
 Samlinger våren 2019
Tirsdag 12. februar – med Wenche Braatlund Larsen
Lørdag 23. mars – lunchmøte
Tirsdag 30. april – «Ruts bok er en nydelig historie om to kvinner som hjelper hverandre. Den sier også noe om hvem Jesus er og har i tillegg et profetisk budskap.»
Anne Marit Selvaag deler litt om hva vi kan lære av denne lille boken fra gamletestamentet.
Torsdag 23. mai – med Merete Hodt
  Tidspunkt kveld: 18:30 – 21:30
  Lunchmøtet 23. mars: 11:00 – 14:00 

Adr. Høvik Misjonssenter, Gamle Drammensvei 111, 1363 Høvik. Ta buss nr. 130 (går fra Skøyen stasjon til Sandvika stasjon) til stoppet «Høviksveien». Det er rett «utenfor døra».

 

Høvik Misjonssenter

 

Ledergruppa KiN Oslo
oslo@kvinnerinettverk.no