Kvinner i Nettverk

Israel

Vårt arbeid I Israel!

Kvinner i Nettverk har et voksende arbeid i Israel. Det skjer mye i den åndelige kampen i dag og det kjennes spennende og strategisk riktig å være i Israel i denne tiden.

Kvinner i Nettverk støtter:

Kvinnekonferansen “Arise Deborah”. Arrangeres av Rania Sayegh og bønnehuset HOPE i Nazareth. I 2004 fikk Rania et møte med Den Hellige Ånd, en sterk kjærlighet til det jødiske folk og en visjon om enhet mellom arabiske kristne, messianske jøder og andre Jesus-troende fra hele verden.

Rachel og Avner Boskey. Messianske jøder som bor i Beersheva og som er ledere av Final Frontier Ministries. De har nå startet bibelskole for å utruste messianske jøder til gjennom Bibelens ord, lovsang, forbønn og profetiske gaver å evangelisere til jødene at Yeshua er Messias.

Ariel Frøytland. Koordinator i stiftelsen “Lev Leman Israel” som yter hjelp til nye immigranter i Israel. Arbeidet har pågått siden 1986. Han bor i Israel, snakker hebraisk og inspirerer oss enormt med sitt engasjement blant fattige etiopiske og østeuropeiske jøder.

Turer til Israel

Alltid drømt om en tur til Israel? Dreams come true!

Israelerne selv sier at den beste måten å vise vår kjærlighet til land og folk på, er å komme til landet. Derfor arrangerer Kvinner i Nettverk hvert år en tur hvor du kan være med. Vår leder Elin L. Fagerbakke og Mette Vestberg Sørensen (KiN misjonskontakt for Israel) er reiseledere.

Hvert år i mars arrangerer vi tur sammen med Plussreiser. Neste tur er 15. – 25. mars 2018.

Vi besøker selvsagt mange av de kjente stedene som Dødehavet, Gallilea, Genesaretsjøen, Golan, Nasareth og Jerusalem. Men det beste med vår tur er alle de skjønne kontaktene vi har fått i landet og som vi møter på våre turer; Rania i Nasareth, Iklas i Kana, Rachel i Beersheba, Vered og Randa i Jerusalem og Ariel i Haifa for å nevne noen.

Mange opplever sterke møter med Gud og en ny kjærlighet til Bibelen, Jesus, land og folk etter en tur til Israel. Det skjer mye i den åndelige kampen i dag og det kjennes spennende og strategisk riktig å være i Israel i denne tiden.

Vi håper du blir med i forbønn for land og folk, ber om fred for Jerusalem og blir med oss på tur.