Kvinner i Nettverk

Israel

Vårt arbeid I Israel!

Kvinner i Nettverk har et voksende arbeid i Israel. Det skjer mye i den åndelige kampen i dag og det kjennes spennende og strategisk riktig å være i Israel i denne tiden.

«Når vi som nettverk kalles til å være en vokter/forbeder for Israel, oppdager man at Jerusalem er smeltet inn i dette oppdraget. Hun, Jerusalem, er en av våre favorittbyer i hele verden. Når vi er der, er det nok å bare være. Å puste inn luften hennes, velsigne henne, elske henne, å vandre i de steinete gatene, å tenke på henne – det er nok! For å høre hjerteslagene, å gråte for det som forårsaker angst og splittelse i hjertet hennes, å smile av skjønnheten, å be gjennom Guds plan for henne – det er å samarbeide med Han som en dag kommer tilbake her»

Kvinner i Nettverk støtter:

Kvinnekonferansen “Arise Deborah”. Arrangeres av Rania Sayegh og bønnehuset HOPE i Nazareth. I 2004 fikk Rania et møte med Den Hellige Ånd, en sterk kjærlighet til det jødiske folk og en visjon om enhet mellom arabiske kristne, messianske jøder og andre Jesus-troende fra hele verden.

Rachel og Avner Boskey. Messianske jøder som bor i Beersheva og som er ledere av Final Frontier Ministries. De har nå startet bibelskole for å utruste messianske jøder til gjennom Bibelens ord, lovsang, forbønn og profetiske gaver å evangelisere til jødene at Yeshua er Messias.

Ariel Frøytland. Koordinator i stiftelsen “Lev Leman Israel” som yter hjelp til nye immigranter i Israel. Arbeidet har pågått siden 1986. Han bor i Israel, snakker hebraisk og inspirerer oss enormt med sitt engasjement blant fattige etiopiske og østeuropeiske jøder.

GI EN GAVE!

Vil du støtte vårt arbeid i Israel, så kan du gjøre det på flere måter. Husk å merke gaven med «Israel».

Vipps: 88819
Misjonskonto: 3201.61.18434

Fast givertjeneste: Dette kan du selv opprette i din bank med et fast beløp per mnd til konto: 3201.61.18434 og merke gaven «Israel».

Ønsker du skattefradrag for din gave, kan du ta kontakt med Wenche Egeland på mail wenche@kvinnerinettverk.no  eller mobil 982 68 468. Hun kan også hjelpe deg med «autogiro».

Turer til Israel

Alltid drømt om en tur til Israel? Dreams come true!

Israelerne selv sier at den beste måten å vise vår kjærlighet til land og folk på, er å komme til landet. Derfor arrangerer Kvinner i Nettverk hvert år en tur hvor du kan være med. Vår leder Elin L. Fagerbakke og Mette Vestberg Sørensen (KiN misjonskontakt for Israel) er reiseledere.

Hvert år i mars arrangerer vi tur sammen med Plussreiser. Neste tur er 7 – 17. mars 2019.

Last ned program her!

Vi besøker selvsagt mange av de kjente stedene som Dødehavet, Gallilea, Genesaretsjøen, Golan, Nasareth og Jerusalem. Men det beste med vår tur er alle de skjønne kontaktene vi har fått i landet og som vi møter på våre turer; Rania i Nasareth, Iklas i Kana, Rachel i Beersheba, Vered og Randa i Jerusalem og Ariel i Haifa for å nevne noen.

Mange opplever sterke møter med Gud og en ny kjærlighet til Bibelen, Jesus, land og folk etter en tur til Israel. Det skjer mye i den åndelige kampen i dag og det kjennes spennende og strategisk riktig å være i Israel i denne tiden.

Vi håper du blir med i forbønn for land og folk, ber om fred for Jerusalem og blir med oss på tur.