Kvinner i Nettverk

Konferanse

Nordisk Kvinnekonferanse 2019

  • Dato: 24. okt. 2019
  • Sted: Kristiansand
  • Scene: Q42

OBS!
Hotel Norge er stengt i høst. Istedet har Kvinner i Nettverk i år avtale med med Thon Hotel Parken. Du formidler at du skal på kvinnekonferansen ved bestilling per telefon (38172040) eller mail (parken@olavthon.no)

Tema: «Håp»
Dato: 24.-27.oktober (Torsdag 24. er lederdag)
Lovsang: Filadelfia Kristiansand, Fredheim Arena
Talere: Kate Hest, Wanda Fost, David Demian, Marianne Braseth, Elin Linde Fagerbakke m.flere.

Hjertelig velkommen til Kvinner i Nettverks Nordiske Kvinnekonferanse 2019. Tema er «Håp!». I Rom. 15,13 står det; «Må håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan bli rike på håp ved Den hellige ånds kraft.».  Dette har vi tro for og dette er vår lengsel for konferansen i oktober… Sett av dagene sammen med forventningsfulle jenter og damer fra hele Norden! Vær tidlig ute, for Q42 fylles fort.

For lederteamet i KiN, Elin Linde Fagerbakke

  

Meld deg på

TALERE

Kate Hess er bosatt i Israel, og leder «Jerusalem House of Prayer for all Nations» på Oljeberget. Hun står i et innflytelsesrikt arbeid blant jøder og arabere, samtidig som hun står i en global tjeneste.

Wanda Fost er fra Canada og er blant annet nasjonal bønneleder for Aglow. Hun har et stort hjerte for Norge, og vi opplever at Gud har gitt henne et budskap til vårt land.

David Demian er en egyptisk lege som fikk et livsforvandlende kall. Er sentral i Watchmen for the Nations, en internasjonal bønnebevegelse som bla.a arranger «The Gatherings».

Marianne Braseth leder Ungdom i Oppdrags senter Skjærgårdsheimen. Hun har en dyp innsikt i Skriften og en gave til å formidle denne innsikten slik at liv forvandles. En skikkelig disippelgjører!

Elin Linde Fagerbakke er grunnlegger og leder av Kvinner i Nettverk. Hun brenner for at Guds folk skal reises opp gjennom et møte med evangeliet og Den hellige ånds kraft – for så å leve og tjene.

LOVSANG

Vi gleder oss over at begge teamene fra sist konferanse blir med oss igjen;  Lovsangteamet fra Filadelfia Kristiansand og teamet fra Fredheim Arena i Sandnes! Elsker du lovsang og tilbedelse? Da har du kommet til det rette arrangementet! .

JENTER I NETTVERK (JiN)

Som jente er du ekstra velkommen på konferansen! Vi har ulike møtepunkter for deg i løpet av helgen, som blant annet jentemøte på lørdagen, kafe, stand og egne sitteplasser sammen under møtene! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

PROGRAM

Kommer

 

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Sted
Q42Q42, Dronningensgt. 91, Kristiansand. Et av Norges flotteste konferansesenter! Det finnes ulike alternativer for parkering, men offentlig transport vil være et godt alternativ for mange av oss.

BROSJYRE

Last ned brosjyre her

 

SPONSOR

Alpha og Omega
www.alpha-omega.no
Tlf: 380 22 444