Kvinner i Nettverk

Konferanse

Nordisk Kvinnekonferanse

  • Dato: 19. okt. 2017
  • Sted: Kristiansand
  • Scene: Q42

OBS! – 14. sept. 2017:

  • Det er fullt på bestilling av mat, men Q42 restaurant selger mat til konferansepriser.
  • Det er kun plasser igjen på «Profetisk seminar» med Annie Schaug på lørdag ettermiddag i hovedsalen. De andre seminarene er fullbooket.


Dato: 19.-22. Oktober 2017
Plass: Q42, Filadelfia, Kristiansand (Elvegata 11)

Talere:
Heidi Baker, Rania Sayegh, Wenche Egeland, Elin Linde Fagerbakke, Irene Cave, Margareta Magnus, Annie Schaug, Siri Iversen, Anita Nymoen Gjerlaug

Lovsang:
Rigmor Daland m. team, Øistein Øvergaard m. team

Påmelding: checkin.no

Hotell bestilling: https://nordiskkvinnekonferanse.no/

 

 

Velkommen!

Kvinner i Nettverk har gleden av å ønske deg velkommen til Nordisk Kvinnekonferanse 2017 i Kristiansand. For første gang arrangeres konferansen i Q42, Filadelfias nye, fantastiske  storstue. Vi er begeistret over at vi har fått landet denne avtalen, og vi tror det vil bringe noe nytt inn i arrangementet vårt!

Vi har valgt som tema ”Kjærligheten har et ansikt”. Det er et tema med dobbel bunn. Først av alt kommer vi sammen for å søke Hans ansikt. Ingen ting kan måle seg med å se Han som Han er ! Det forvandler oss… Jesu kjærlighet får et uttrykk, en virkning i våre liv, som gjør at vi elsker Gud og elsker det Han elsker. Han kaller oss til å berøre andre ved våre liv og våre ord. På den måten synliggjør vi det vi selv har fått gjennom å skue Hans ansikt.

Vi vil oppfordre deg til å være tidlig ute med bestilling i år. Det vil bli fullt i Q42… Nytt i år er at det ikke selges billetter til enkeltmøter, så eneste sjanse til å få være med er å registrere seg – og gjøre det tidlig.

Igjen! Velkommen til konferanse og livgivende dager i Kristiansand!

For Kvinner i Nettverk,
Elin Linde Fagerbakke

Last ned brosjyren som PDF-fil her